Διδασκαλία Κατ’ οίκον

Η κατ’ οίκον διδασκαλία πραγματοποιείται με σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους και τεχνικές αξιοποιώντας στο πλαίσιο της παραδοσιακής εκπαίδευσης Νέες Τεχνολογίες της Πληροφορίας. 

Τα θετικά αποτελέσματα είναι άμεσα, γιατί είναι πολυετής η εμπειρίαμου και μπορώ να κατανοήσω γρήγορα τις ανάγκες τουκάθε μαθητή και έτσι να χρησιμοποιήσω την ανάλογημέθοδο.

Στους μαθητές μου όλων των βαθμίδων παρέχω προσωπικές σημειώσεις και βιβλία που έχω επιμεληθεί η ίδια, τα οποία αποτελούν σημαντικό γνώμονα στην μαθησιακή αποτελεσματικότητα. Βέβαια, προκειμένου να πραγματοποιούνται συχνές επαναλήψεις είναι συχνά και τα διαγωνίσματα κυρίως για τα παιδιά της Β’ και Γ’ Λυκείου. Παράλληλα για μεγαλύτερη ενίσχυση προτείνω εγχειρίδια που ανταποκρίνονται στην ύλη της κάθε τάξης και στις νέες αλλαγές που έχει προωθήσει το Υπουργείο Παιδείας.


Όλες οι μέθοδοι διδασκαλίας μου συνδυάζονται πάντα με τον σεβασμό στην προσωπικότητα και στην ψυχοσύνθεση του κάθε μαθητή, διότι έχει εντυπωθεί στη συνείδησή μου ότι παιδαγωγός δεν είναι αυτός που μεταδίδει μόνο γνώσεις αλλά αυτός που ταυτόχρονα «πλάθει» ολοκληρωμένους ανθρώπους.


Get unique learning experience!

With our online courses you have access to unique educational tools.

Academic and technical support

Nullam eget neque ut tellus - ulla ambco mattis nulla glavrida ege ullamcorper ulla ambco mattis for nulla glavrida.

Facebook community

Ambco mattis nulla glavrida ege ulla ambco mattis nulla lorem ege dolor ulla ambco mattis for nulla glavrida.

Support of our experienced specialists

Lorem - ulla ambco mattis nulla glavrida ege tellus ornare ullamcorper ulla ambco mattis for nulla glavrida egesed!

Exclusuve online library

Seque ut tellus - ulla ambco mattis nulla glavrida ege ulla ambco mattis nulla lorem ege dolor. ornare ullamcorper ulla ambco mattis for nulla glavrida.

New friends & business partners

Amattis nulla glavrida ege ulla ambco mattis nulla lorem ege dolor ulla ambco mattis nulla glavrida ege ulla ambco amet.