Λίγα λόγια για εμάς

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Δήμητρα Κωνσταντίνου και είμαι πτυχιούχος από το 2004 του τμήματος «Κλασικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Στη συνέχεια απέκτησα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στην «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προκειμένου να καταρτιστώ ακόμη περισσότερο στο αντικείμενό μου παρακολούθησα κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών μου σπουδών σεμινάρια «Διδασκαλίας της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας από το πρωτότυπο» με ανάλογες εργασίες και αφού αποφοίτησα ασχολήθηκα μέσω σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΚΠΑ με τις μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία-δυσορθοραφία).

Από το 2004 παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές
Γυμνασίου, Λυκείου και σε φοιτητές είτε κατ’ οίκον είτε online.
Έχω πολυετή πείρα στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές
εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που μου δίνει τη δύναμη
και τη χαρά να συνεχίζω…

Τα νέα δεδομένα που βιώνουμε με ώθησαν στο να καταρτιστώ ακόμη περισσότερο στον τομέα των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Έχω παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια διαδικτυακής διδασκαλίας, με αποτέλεσμα να διαθέτω τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις προϋποθέσεις για την σωστή διεξαγωγή των διαδικτυακών ατομικών ή ομαδικών μαθημάτων μου. Επιπλέον έχω πιστοποιημένη γνώση για χειρισμό του ηλεκτρονικού υπολογιστή από το φορέα Unicert και συνεχίζω ακόμη και τώρα να καταρτίζομαι στον συγκεκριμένο τομέα, γιατί η τεχνολογία έχει ενσωματωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εκπαιδευτική διαδικασία.

cor034
co004

Get unique learning experience!

With our online courses you have access to unique educational tools.

Academic and technical support

Nullam eget neque ut tellus - ulla ambco mattis nulla glavrida ege ullamcorper ulla ambco mattis for nulla glavrida.

Facebook community

Ambco mattis nulla glavrida ege ulla ambco mattis nulla lorem ege dolor ulla ambco mattis for nulla glavrida.

Support of our experienced specialists

Lorem - ulla ambco mattis nulla glavrida ege tellus ornare ullamcorper ulla ambco mattis for nulla glavrida egesed!

Exclusuve online library

Seque ut tellus - ulla ambco mattis nulla glavrida ege ulla ambco mattis nulla lorem ege dolor. ornare ullamcorper ulla ambco mattis for nulla glavrida.

New friends & business partners

Amattis nulla glavrida ege ulla ambco mattis nulla lorem ege dolor ulla ambco mattis nulla glavrida ege ulla ambco amet.